Contact
Blijf van waarde in de toekomst

Duo lezing “De Toekomst van Werken”

Een unieke duo lezing van twee internationale topsprekers, Richard de Hoop en Tony Bosma. Visionair en concreet in 1 sessie!

Beide gedreven door passie en de drive om blijvende impact en verandering te realiseren bij mens en organisatie. Dat is hoe we de samenwerking tussen de twee internationale topsprekers Richard de Hoop en Tony Bosma typeren. Uniek in opzet, bevlogen en vooral impactvol. Dit alles zonder het gevaar van brandwonden door echt vuurwerk want dit is puur mentaal.

De wereld verandert snel. Technologische ontwikkelingen zullen een ongekende impact hebben op onze manier van leven en werken. Nog nooit is de angst van mensen zo groot geweest voor robots en slimme algoritmes. Is dit terecht? Of zien we een wereld ontstaan waarin we als mens de kans hebben om daadwerkelijk weer vanuit onze passie en drive het verschil te maken. Een wereld waarin technologie ons kan helpen die taken uit te voeren die eigenlijk helemaal niet humaan zijn maar die we jaren hebben gedaan?

Twee internationale topsprekers nemen u mee in de toekomst van werk en wat het betekent voor het nu. Een unieke samenwerking tussen topfuturist Tony Bosma en de unieke spreker Richard de Hoop zal uw beeld rondom werk radicaal doen veranderen.

Tony zal u op een unieke, beeldende en kritische wijze bijpraten over de meest dominante trends op het gebied van werk. Tezamen met toekomstbeelden krijgt u een actuele en realistische update over de toekomst van werk en vaardigheden. Geen hijgerige vergezichten maar daadwerkelijk realistische ontwikkelingen. Met behulp van sterke visuele ondersteuning behandelt hij de meest fundamentele veranderingen. Heilige huisjes bestaan niet voor Tony Bosma en hij weet als geen ander een totaalbeeld te creëren in plaats van het presenteren van individuele trends

Richard vertaalt dit weer terug wat dit betekent voor uw organisatie, teams en uzelf, Richard gaat met je terug én vooruit in de tijd. Nou ja… Niet echt natuurlijk, maar hij neemt je wel mee in de transitie waar wij met z’n allen in zitten. De transitie die wordt veroorzaakt door globalisering, robotisering, bio- en neurotech, blockchain en noem het maar op! Wat gebeurt er als robots straks onze banen overnemen? Gaan wij dan minder werken? En wat doen we met die overige tijd? Hier kunnen we onmogelijk al een antwoord op geven, omdat het nog niet zo ver is. Wat we wel kunnen doen is ons afvragen hoe wij zorgen dat we onszelf onder al dat techgeweld staande houden. Hoe we er zelf voor zorgen dat we mee veranderen en onszelf klaarstomen voor de toekomst.

Een uniek programma en samenwerking tussen twee zeer gerenommeerde sprekers.

Link profiel Richard de Hoop

Link profiel Tony Bosma


 • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

  Neem contact op

Gerelateerde artikelen
Toekomstmuziek Interactieve lezing

Mensen bekeken ook:

 • Wie gaat voor jou de beslissingen nemen: Google of jij?
 • Wie gaat het werk doen: een onvermoeibare AI robot of jij?
 • Wie gaat er voor zorgen dat de economie circulair wordt: de bedrijven, de overheid of jij?
 • Ik ben echt benieuwd wat daarop jouw antwoorden zijn! En vooral, wat ga jij er aan doen om van waarde te blijven en mee te spelen met deze toekomstmuziek.
Verder lezen...
Samenwerken Interactieve lezing

Bezoekers bekeken ook:

 • Hoe halen we meer uit de onderlinge samenwerking dan er nu uitkomt?
 • Hoe zorgen we ervoor dat het silo-denken plaats maakt voor cross-selling en samenwerking?
 • Hoe leren we elkaar na de reorganisatie weer beter kennen?
 • Op welke manier kunnen we juist gebruik maken van onze verschillen?
 • Echt innoveren komt er niet van. Hoe krijgen we de ideeënbus weer onder het stof vandaan en actief en wel in de cloud?
Meer lezen...
Oefeningen en meer... Inspiratie om van waarde te blijven in de toekomst

Bezoekers lezen ook:

 • Hoe zorg je er voor dat je mee kunt blijven spelen met de toekomstmuziek!
 • Op deze pagina vind je allerlei oefeningen, readers, video's die je kunnen helpen om van waarde te blijven in het werk van de toekomst. Kom regelmatig even neuzen en je vindt gegarandeerd nieuwe inspiratie die zal leiden tot transpiratie:-)
Meer weten...