Contact
Van eiland naar wijland!
Muziek als metafoor en inspiratiebron
En welk instrument bespeel jij?
Hoe ben jij gestemd?
Passie en bevlogenheid zorgen voor betere prestaties.
Diversiteit? Daar zit muziek in!
Een fantastische show die humor, muziek, energie en inhoudelijke boodschap op onnavolgbare en onweerstaanbare manier combineert. Edwin Velsink, marketing directeur, Olympia Uitzendbureau
...een perfecte combinatie van motivatie en entertainment, wat resulteerde in hele enthousiaste medewerkers, die met een big smile de deur uitgingen en er weer tegenaan kunnen...Rob Peetoom
...nog vele verhalen gewisseld van JCI’ers die een van de meest energieke en inspirerende inauguraties in jaren meegemaakt hebben. Mission accomplished dus! Rob van der Steen JCI
...alle medewerkers waren het er unaniem over eens: “Wat een geweldige start van de Stichtingsdag”... Peter van de Laar, Directeur,de Maaskei
“Harmonie bereik je nooit als iedereen dezelfde noot zingt.” Doug Floyd
Richard weet binnen enkele minuten een volle zaal te inspireren en te motiveren! Wat een passie! Nicolette L.C. Zorn Philips Lighting Benelux
Om managers te inspireren, die uit meer dan 35 verschillende Europese landen komen, is geen gemakkelijke taak maar...Richard deed het! Nicolas Florin CEO GS1 Europe
In vertrouwen samenwerken aan de toekomst
Blijf van waarde in de toekomst

Oefeningen en meer...

Hoe zorg je er voor dat je mee kunt blijven spelen met de toekomstmuziek!

Op deze pagina vind je allerlei oefeningen, readers, video's die je kunnen helpen om van waarde te blijven in het werk van de toekomst. Kom regelmatig even neuzen en je vindt gegarandeerd nieuwe inspiratie die zal leiden tot transpiratie:-)

TALENT ONTWIKKELEN

Veel van onze talenten zijn er al sinds onze geboorte. We hoeven ze alleen maar te ontdekken en te ontwikkelen. Hier zijn 4 stappen om je daarmee te helpen:

 1. Zoek in de onderstaande plaatjes de 3 tot 7 talenten waarvan jij vindt dat ze bij jou passen en waar je energie van krijgt!
 2. Neem 1 talent waarmee je aan de slag wil gaan en zoek naar een rolmodel, iemand waarvan jij vindt dat hij/zij dit talent al erg goed heeft ontwikkeld (mag iedereen zijn, stripfiguur, artiest, filmheld etc.). Vraag je af: Wat wil ik van mijn rolmodel leren?
 3. Onderzoek wat jouw rolmodel doet, hoe hij/zij dit talent inzet. Pak 1 specifiek onderdeel van jouw rolmodel (bijvoorbeeld; het speechen van Obama, het grenzenverleggen van Elon Musk, de ideeën van Wicki de Viking, het lef van Pipi Langkous, de rust en bedachtzaamheid van Nelson Mandela) en ga daar de komende periode mee aan de slag. Vraag regelmatig om feedback van mensen om jou heen! Oefen, oefen en oefen.
 4. Begin weer bij 1

 

 

  READERS WERK IN DE TOEKOMST


 • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

  Neem contact op

Gerelateerde artikelen
Toekomstmuziek Interactieve lezing

Mensen bekeken ook:

 • Wie gaat voor jou de beslissingen nemen: Google of jij?
 • Wie gaat het werk doen: een onvermoeibare AI robot of jij?
 • Wie gaat er voor zorgen dat de economie circulair wordt: de bedrijven, de overheid of jij?
 • Ik ben echt benieuwd wat daarop jouw antwoorden zijn! En vooral, wat ga jij er aan doen om van waarde te blijven en mee te spelen met deze toekomstmuziek.
Verder lezen...
Samenwerken Interactieve lezing

Bezoekers bekeken ook:

 • Hoe halen we meer uit de onderlinge samenwerking dan er nu uitkomt?
 • Hoe zorgen we ervoor dat het silo-denken plaats maakt voor cross-selling en samenwerking?
 • Hoe leren we elkaar na de reorganisatie weer beter kennen?
 • Op welke manier kunnen we juist gebruik maken van onze verschillen?
 • Echt innoveren komt er niet van. Hoe krijgen we de ideeënbus weer onder het stof vandaan en actief en wel in de cloud?
Meer lezen...
E-learning Zelf ontwikkeling

Bezoekers van deze site bekeken ook:

Jezelf en je team blijven ontwikkelen is een must. Daarbij is blended learning (een mix van praktijk, lezen, video's, instructies, coaching etc.) ongelofelijk belangrijk geworden.

Hier op deze e-learning pagina vind je allerlei modules om je te ontwikkelen van beginner tot virtuoos als teamspeler maar ook, gezamenlijk, als team.

Meer info...