Contact

Webinar veerkracht ontwikkelen

Kan het nog niet normaal dan gaan we bevlogen digitaal! In de laatste weken heb ik al verschillende klanten blij mogen maken met mijn webinar over veerkracht. Interactief en op maat gemaakt. Zeker nu is het belangrijk om veerkracht te ontwikkelen als individu of als organisatie. Hier de reactie van een enthousiaste en dankbare klant:

Vandaag een webinar bijgewoond van Richard de Hoop en Niek van de Adel over veerkracht. Hoe gaaf is het om in deze crisistijd vanuit een crisisbeheersingsorganisatie dit webinar te mogen volgen. Beide heren spreken met overtuiging over veerkracht. Zij doen dat vol passie en bevlogenheid en doen dit vanuit eigen ervaringen! Diepte- maar ook hoogtepunten worden gedeeld evenals vele tips hoe ook wij veerkracht kunnen laten zien. Daarbij spelen zij in op de vragen en opmerkingen van ons en doen dat op een verfrissende manier. Na dit webinar ga ik meer dankbaar (voor de littekens) en nieuwsgierig verder in de crisis en met behulp van de aangereikte tools hoop ik dat we in contact blijven met de ander en experimenten aan durven gaan om zo samen een mooie toekomst tegemoet te gaan!

Nogmaals dank!! Arjan van de Watering, Directeur Bedrijfsvoering bij Veiligheidsregio Hollands Midden.

Prijzen vanaf € 2.450,- afhankelijk van wensen, eisen, aantal deelnemers en interacties.

Vanaf 1 juni 2020 ben ik ook weer "live" of hybride te boeken voor het aantal deelnemers dat door het RIVM is toegestaan. Alles conform het "Protocol voor zakelijke bijeenkomsten".

Klik hier voor meer informatie of het maken van een boeking>>

TEDx spreker Richard de Hoop over het ontwikkelen van veerkracht!

Veerkracht: "Jouw airbag bij tegenslag en de turbo op jouw betekenisvolle bijdrage" Richard de Hoop.

Om "fit" te zijn voor de toekomst als individu en als organisatie is het ontwikkelen van veerkracht essentieel. Tijdens deze keynote deelt Richard met jullie de belangrijkste inzichten hoe je veerkracht en wendbaarheid kunt ontwikkelen. Na een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis heeft hij ondervonden hoe belangrijk het is om hier (als individu of als organisatie) bewust aan te werken en welke voordelen dit voor jou heeft. Hieronder zie je zijn TEDx talk over dit onderwerp.

"Alles gaat goed totdat je veerkracht nodig hebt" Richard de Hoop

Hier de duo presentatie van Richard de Hoop en Niek van den Adel over veerkracht en vierkracht!

Meer Video's>>

Als gastspreker onderzoekt Richard samen met jou hoe je van waarde blijft in de toekomst en hoe veerkracht jou daarbij kan helpen. Hij stelt je hierbij fundamentele vragen en staat met je stil bij welke kwaliteiten we meer dan ooit nodig gaan hebben. Let’s get futureproof!

Ja, ik wil Richard als spreker boeken>>

Dit zeggen deelnemers over zijn presentatie:

Niet te geloven hoe hard het leven een mens vol in het aangezicht kan raken. Nog minder te geloven dat diezelfde mens toch telkens weer recht krabbelt, rechtop gaat staan, de armen opent, dat leven aankijkt en zegt: "En toch omarm ik je!". Dat is wat Richard me die ochtend leerde met zijn woorden en zijn liedjes: er zijn dagen waarop je struikelt, soms echt keihard plat op je bek, maar je hebt de keuze, kruip je weer recht of niet?  Is dat makkelijk? Neen. Maar kan je dat als je dat echt wilt? Ja! Richard neemt je mee in zijn verhaal en toont dat je jezelf als mens echt niet moet onderschatten. Integendeel! Bart Peeters, eindredacteur Ketnet

"De keynote van Richard de Hoop inspireert! Een boeiend en aangrijpend verhaal met tips rond veerkracht, inzichten om samen te werken, jezelf sterker te maken en vooral realistisch in je werk en leven te staan. Eén van de meest entertainende keynotes die blijft nazinderen en ook helpt om te relativeren. Meer dan een aanrader!" Rino Ver Eecke Nethoofd MNM VRT Radio

Richard brengt je een heldere boodschap waar je de toekomst mee in en aankan. Geen luchtfietserij, maar praktijk en vakkennis. Hij raakt de juiste toon en ritme met zijn energieke zang. Hij laat je afwisselend geboeid luisteren, actief meedoen en intens meevoelen. En het mooie is: deelnemers die ik erna sprak hadden binnen no time een voorval waarbij Richards overwegingen meteen waren toegepast. Dit gaat ergens over en het blijft je zeker bij. 👏 Riek Klaassen, beleidsadviseur preventief jeugdbeleid en onderwijs Gemeente Weert

In zijn presentatie over veerkracht boort Richard een diepere laag aan dan voorheen. Dit is nodig, om in een tijd van snelle technologische veranderingen aandacht te blijven houden voor de menselijke maat. Op zijn unieke, inspirerende en muzikale manier brengt hij de boodschap over om jezelf en elkaar niet uit het oog te verliezen, maar juist in deze tijd de verbinding te zoeken. Dit wordt extra kracht bijgezet door een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis, waarover hij in openheid vertelt en die het publiek diep raakt. Erg knap hoe Richard dit weet te vertalen naar een bijzonder "geluid", dat ondanks alles (of juist dankzij?) nog net zo positief en inspirerend is als altijd. Een absolute aanrader! Erwin Wiertz, adviseur (team)coach en trainer bij HRD Professionals


 • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

  Neem contact op

Gerelateerde artikelen
Blog Opiniestukken

Bezoekers lezen ook:

 • Toekomst van werken
 • Stargazing
 • What about us
Meer lezen...
Samenwerken Interactieve lezing

Bezoekers bekeken ook:

 • Hoe halen we meer uit de onderlinge samenwerking dan er nu uitkomt?
 • Hoe zorgen we ervoor dat het silo-denken plaats maakt voor cross-selling en samenwerking?
 • Hoe leren we elkaar na de reorganisatie weer beter kennen?
 • Op welke manier kunnen we juist gebruik maken van onze verschillen?
 • Echt innoveren komt er niet van. Hoe krijgen we de ideeënbus weer onder het stof vandaan en actief en wel in de cloud?
Meer lezen...
Oefeningen en meer... Inspiratie om van waarde te blijven in de toekomst

Bezoekers lezen ook:

 • Hoe zorg je er voor dat je mee kunt blijven spelen met de toekomstmuziek!
 • Op deze pagina vind je allerlei oefeningen, readers, video's die je kunnen helpen om van waarde te blijven in het werk van de toekomst. Kom regelmatig even neuzen en je vindt gegarandeerd nieuwe inspiratie die zal leiden tot transpiratie:-)
Meer weten...