Contact
...nog vele verhalen gewisseld van JCI’ers die een van de meest energieke en inspirerende inauguraties in jaren meegemaakt hebben. Mission accomplished dus! Rob van der Steen JCI

Tijdens de "live experience" speelt Richard, samen met 3 fantastische muzikanten, letterlijk en figuurlijk in op uw wensen en uw publiek. Al "jammend" worden onderwerpen, zoals effectieve samenwerking, toekomstmuziek en futureproof worden, over de bühne gebracht. Maatwerk met een "live" beleving!

Hier is Richard samen met zijn "gedroomde trio"'. Links op keyboard, Geert Keijsers (bekend van o.a. Voice of Holland, de Toppers e.v.a.), midden op drums, Hans van den Hurk (bekend van Night of the Proms, het Goede Doel en als head of studies Rockacademie) en rechts op bas, Rogier van Wegberg (all-round bassist die met vele groten der aarde heeft gespeeld).

Reactie van een opdrachtgever:

Een swingende avond over regionale samenwerking!
September 2018 – Beachclub Degreez, Panheel.

De overheidsorganisaties Keyport, OML (Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg) en SML (Samenwerking Midden Limburg)  willen zich graag voorstellen aan hun bestuurlijke achterban, raadsleden en bestuurders van zeven gemeentes uit Midden Limburg. Ook willen zij bekijken wat er nodig is om elkaar beter te vinden en beter samen te werken. Samen met entertrainer Richard de Hoop is een swingend programma samengesteld met als metafoor muziek. Met op het podium drie topmuzikanten nam Richard de bezoekers mee in een vergelijking van de organisaties met de drie instrumenten. Op een speelse maar indringende manier werd duidelijk dat we van het “traditionele” dirigeren naar het “moderne” jammen moeten. Waarbij naar elkaar luisteren, elkaar in de waarde laten en elkaar aanvullen leidt tot geweldig mooie toekomstmuziek.

De liedjes die Richard met band ten gehore bracht werden luidkeels meegezongen en de juiste snaar werd zeker geraakt. De reacties van de aanwezigen waren dan ook zeer enthousiast en lovend. Een leerzame en zeer gezellige avond die naar meer smaakt! Richard en muzikanten, zeer bedankt voor een onvergetelijke avond.

Hans Corstjens, Communicatieadviseur Keyport.


 • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

  Neem contact op

Gerelateerde artikelen
Toekomstmuziek Interactieve lezing

Mensen bekeken ook:

 • Wie gaat voor jou de beslissingen nemen: Google of jij?
 • Wie gaat het werk doen: een onvermoeibare AI robot of jij?
 • Wie gaat er voor zorgen dat de economie circulair wordt: de bedrijven, de overheid of jij?
 • Ik ben echt benieuwd wat daarop jouw antwoorden zijn! En vooral, wat ga jij er aan doen om van waarde te blijven en mee te spelen met deze toekomstmuziek.
Verder lezen...
Samenwerken Interactieve lezing

Bezoekers bekeken ook:

 • Hoe halen we meer uit de onderlinge samenwerking dan er nu uitkomt?
 • Hoe zorgen we ervoor dat het silo-denken plaats maakt voor cross-selling en samenwerking?
 • Hoe leren we elkaar na de reorganisatie weer beter kennen?
 • Op welke manier kunnen we juist gebruik maken van onze verschillen?
 • Echt innoveren komt er niet van. Hoe krijgen we de ideeënbus weer onder het stof vandaan en actief en wel in de cloud?
Meer lezen...
Oefeningen en meer... Inspiratie om van waarde te blijven in de toekomst

Bezoekers lezen ook:

 • Hoe zorg je er voor dat je mee kunt blijven spelen met de toekomstmuziek!
 • Op deze pagina vind je allerlei oefeningen, readers, video's die je kunnen helpen om van waarde te blijven in het werk van de toekomst. Kom regelmatig even neuzen en je vindt gegarandeerd nieuwe inspiratie die zal leiden tot transpiratie:-)
Meer weten...