Contact

Alleen ga je sneller samen kom je verder!

Bizarre en bijzondere tijden, dat zijn het. Ons perspectief verschuift en onze realiteit verandert.

Veel kunnen we alleen, nog meer kunnen we samen. Vandaar dat ik dit project “Hoop at the farm” ben gestart. Hoop (is een groot deel van mijn achternaam) heb je nodig om met optimisme en oplossingsgericht naar de toekomst te kijken. De farm is een verwijzing naar de boeren die al lang de kracht van coöperatie kennen. Het witte schaap op de foto is onze Mery. Zij is als lammetje verstoten door haar moeder en door ons met de fles groot gebracht. Als wij destijds niets hadden gedaan was zij er niet meer geweest. Redenen genoeg voor Hoop at the farm.

Het concept. In mijn huiskamer interview ik een ondernemer en we gaan op zoek naar zijn/haar grootste uitdaging op dit moment. Samen met een aantal spreker collega’s van mij, zoals Jan van Setten, Feike Cats en de toeschouwers (via Webinargeek) gaan we op zoek naar ideeën en concrete oplossingen voor de genoemde uitdaging. Aan de ondernemer wat ze ermee gaan doen. In deze video leg ik iets meer uit.

De eerste uitzending is donderdag 28 mei om 10.00 uur. We voelen creatief ondernemer John Jacobs (o.a. C-Kwartier, Theatercafé de Huiskamer) uit Weert aan de tand.


  • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

    Neem contact op