Contact
Diversiteit? Daar zit muziek in!

Topteams zijn toekomstmakers

We bevinden ons in een transitie naar een nieuwe wereld. Een wereld die steeds sneller draait en die om grote flexibiliteit en alertheid vraagt. Organisaties die zich niet verder ontwikkelen zijn direct in gevaar. Het is dus belangrijker dan ooit dat u weet wat uw klanten willen, zodat u op de juiste plek kunt innoveren. Topteams die dicht bij de klant staan lopen daarbij de race.

In dit boek leest u hoe u topteams creëert, door talent te zien en strategisch in te zetten. Het start met de ontwikkeling van het individu, van beginner naar virtuoos, om vervolgens de sprong van virtuoos naar teamvirtuoos te maken. Want juist deze teamvirtuozen vormen samen de perfect op elkaar afgestemde topteams, die de uitdagingen waarvoor zij staan aankunnen. 

Ontdek hoe uw team zich tot een virtuoos team ontwikkelt, met ‘jamming’ als nieuwe samenwerkingsvorm. Het 4C-model (Compare, Connect, Commit, Cooperate) geeft u een handvat om te gaan jammen. Zo zorgt u ervoor dat uw organisatie aan sociale innovatiekracht wint, om in de toekomst ongelooflijk goed te kunnen blijven presteren.

Topteams zijn toekomstmakers
- biedt een heel nieuwe kijk op (de ontwikkeling van) teamrollen;
- gebruikt muziek als metafoor en inspiratiebron voor topteams;
- wordt ondersteund door QR-codes en het online e-learningplatform www.teamtalenttraining.nl.

Klik hier voor een inkijkexemplaar

Hier naar de link van Social Buzz. In dit 2 uur durende radioprogramma waren Hans van der Loo (Vaart houden) en ik te gast. Of gewoon genieten van de muziek of doorspoelen naar de interview delen:-) 

1ste uur

2de uur


Bestel het boek

  • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

    Neem contact op