Contact

Kick out the kick off?

Laat je niet tegenhouden door schijnbare onmogelijkheden…

Je wil het wel maar je mag het niet, gezien alle restricties en regels die zijn opgesteld in verband met de lockdown en de verspreiding van het coronavirus. De kick-off met medewerkers, klanten en partners is elk jaar toch een mooie start van een nieuw jaar. Buiten het wensen van alle goeds is het ook het uitspreken van vertrouwen in elkaar, het bevestigen en bestendigen van de relatie en alle neuzen dezelfde kant op krijgen. Maar vooral ook vooruitkijken, het delen van de visie, missie en samen hopen op een succesvol 2021. Maar hoe doe je dat nu, gezien het feit dat je als ondernemer helemaal alléén in een vergaderlocatie, een congresruimte of je bedrijf staat?

   

Nou is het in principe vrij eenvoudig om via een zoom-meeting even snel het glas te heffen en je verhaal te doen, al vergt het enige voorbereiding. Maar waarom zou je er niet meer van maken dan dat? Een duidelijke boodschap verwerken in een interactief programma met ruimte voor een heldere boodschap die specifiek is afgestemd op jouw bedrijf. Een vraag-en-antwoordspel waarin je medewerkers, klanten en partners op een min of meer speelse manier een kijkje in de zeer nabije toekomst kunt bieden. Een mentale samenwerkings keynote waar je medewerkers hun voordeel mee kunnen doen in hun dagelijkse werkzaamheden. Een indringend verhaal over veerkracht, een thema dat zeker nu ongelooflijk relevant is. Een korte bedrijfsfilm, een interview of een recap van het afgelopen jaar met hoogtepunten, verweven in het programma. De mogelijkheid om een of meerdere collega’s of klanten even apart in het zonnetje te zetten. Het zijn maar een aantal voorbeelden van een programma dat we samen met je kunnen samenstellen.

Kick out the kick-off? Wij zeggen: NIET DOEN! Kick de kick-off er juist nu keihard in. Op een professionele manier. Zodat je het jaar 2021 goed kunt beginnen.

Samen de mogelijkheden doornemen in 3 (muzikale) stappen:

  1. Luisteren: wat zijn jullie wensen en eisen.
  2. Afstemmen: ontzorgen, verzorgen video content, livestream (bus) ter plekke of studio, inhoudelijke boodschap (veerkracht of samenwerken)
  3. Samenspelen: we creëren in een korte tijd een unieke virtuele start van het jaar, waar je klanten, je partners en je medewerkers nog lang over zullen napraten...

ik wil contact>>


  • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

    Neem contact op