Contact
“Harmonie bereik je nooit als iedereen dezelfde noot zingt.” Doug Floyd
Terug

06 maart 2018

Toekomst van werken

Fysiek is het nieuwe uniek!

Volgens het CBS gaat het beter met onze economie, de werkeloosheid is gedaald en we hebben een gunstige internationale conjuncturele wind in de zeilen (we krijgen dus ook vast geen handelsoorlog;-). Reden voor optimisme en reden om vanuit dit optimisme alvast vooruit te denken over jouw werk in de toekomst!

In dit interview, dat ik mocht hebben met de gerenommeerde futurist en trendwatcher Tony Bosma, gaan wij in op de toekomst van werken. Over upskilling, reskilling, de enquête die je over jezelf invult, futureproof zijn, de (valse) beloftes van technologie en fysiek is het nieuwe uniek! Nieuwsgierig? (dat is sowieso een 21th century skill). Veel kijkplezier.

Op 22 mei organiseren Tony en ik een kosteloze "proefsessie" in Maarssen (van 16.00 uur tot ca 19.30 uur dus gerandeerd filevrij). We zetten onszelf in de etalage waarbij jij kan komen kijken wat onze lezingen voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen. Wil je erbij zijn stuur dan even een bericht. Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

  • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

    Neem contact op