Contact
“Harmonie bereik je nooit als iedereen dezelfde noot zingt.” Doug Floyd
Terug

11 december 2017

Podcast Talentontwikkeling

Dennie & Tristan van Gulliver Trainingen;
"Wij zijn van mening dat ieder mens een specifiek talent heeft en in staat is meer uit zijn of haar leven te halen, mits de context dit toelaat. Wij willen mensen helpen van een 6 een 8 te maken! In de (on)gekend talent Podcast interviewen wij, ongeveer één keer per maand, inspirerende mensen met bijzondere talenten. Van een hoogleraar in de sociale wetenschappen tot een portretfotograaf, alles zal voorbijkomen!"

In deze podcast hebben zij mij ondervraagt over mijn visie op talentontwikkeling. Veel luisterplezier. Je kan de podcast openen door op de afbeelding te klikken.

In deze podcast interviewen wij enter(trainer) Richard de Hoop. Richard is een zeer inspirerend multi-talent en daardoor een veel gevraagd en bekend spreker. Hij richt zich met name op teams om een meer effectieve samenwerking te bewerkstellingen teneinde zij samen kunnen innoveren en kunnen investeren in talentontwikkeling. Als inspiratie deelt hij de mensen in een team in, op basis van muziekinstrument. Dit om zijn boodschap nog beter te laten klinken.

Richard op uw podium betekent een combinatie van muziek, zingen en spreken!

  • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

    Neem contact op