Contact
“Harmonie bereik je nooit als iedereen dezelfde noot zingt.” Doug Floyd
Terug

09 juli 2020

Podcast ongekend talent van Sanne

Richard de Hoop was de allereerste gast in de Ongekend Talent Podcast en nu, 40 podcasts later, is hij terug!
Dit pure gesprek tussen host Dennie van Diesen en Richard staat in het teken van zijn overleden dochter Sanne. Hij vertelt over het prachtige mens dat zijn dochter was en over alles wat hij van haar geleerd heeft. Haar talenten en de manier waarop zij in haar korte leven het onderste uit de kan heeft weten te halen komen in deze emotionele podcast uitvoerig aan bod.

Het gesprek gaat over hoe dit verlies het leven van hem en zijn gezin heeft beïnvloed, de manier waarop mensen om hen heen spontaan klaar stonden en wat het belang is van vriendschap. Richard wordt tijdens de podcast verrast door een mooie persoonlijke boodschap van zijn goede vriend Jaap Bressers.

De lading waarmee Richard vertelt over zijn dochter is niet in woorden op papier te vatten. Hij vertelt het hele verhaal vanaf het moment dat de agenten voor de deur stonden, de bijzondere uitvaart en de herinneringen aan Sanne die nog altijd worden gedeeld op haar Facebookpagina.

Luister ademloos naar deze toegewijde vader die vertelt over het leven, een verhaal waarin tragedie en schoonheid samen komt.

Klik op de afbeelding om de episode te openen:

 

  • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

    Neem contact op