Contact
Diversiteit? Daar zit muziek in!
“Harmonie bereik je nooit als iedereen dezelfde noot zingt.” Doug Floyd
Van eiland naar wijland!

Aan de slag

Hier vind je allerlei informatie en tips om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van de instrumenten (teamtalenten) die bij jouw karakter passen. Net als bij normale instrumenten vergen deze teamtalenten ook veel oefening om ze onder de knie te krijgen. Wat vind je hier op deze pagina.

  1. De weg van beginner naar virtuoos
  2. Welke talenten passen bij jou en hoe kan je ze ontwikkelen
  3. Welke instrumenten zijn er en hoe herken ik ze
  4. Jouw talent online verder ontwikkelen

1. De weg van beginner naar virtuoos. In de onderstaande video leg ik uit hoe je de weg van beginner naar virtuoos kunt bewandelen.

Op deze pagina vind je oefeningen per instrument, klik hier om naar de oefeningen te gaan>>

2. Welke talenten passen bij jou en hoe kan je ze ontwikkelen. Om de weg van beginner naar virtuoos te bewandelen is het handig om te weten waar je nu staat en aan welke talenten je gaat werken. In de onderstaande video (die onderdeel is van het digitale bootcamp voor teams op www.teamtalenttraining.nl) ga ik dieper in op: wat is een talent en hoe ga ik ermee aan slag.

Als je hier klikt vind je het overzicht met de talenten per instrument. Bepaal bij de instrumenten die bij jouw karakter passen (o.b.v. de uitslag van het orkestspel) de 2 tot 3 talenten die echt op jouw van toepassing zijn en waar jij ook energie van krijgt. Bepaal waar je staat (vraag om feedback van anderen) beginner, gevorderd of virtuoos. Neem wekelijks (of een periode die voor jou prettig is) een van die talenten als actiepunt. Bepaal een verbeterpunt en ga er mee experimenteren, oefenen, feedback vragen, weer oefenen en nog eens oefenen. Herhaal dit recept iedere week (of periode) en zorg ervoor dat je steeds strenger en kritischer wordt op jezelf.

3. Welke instrumenten zijn er en hoe herken ik ze. Hier vind je een pagina waar het Belbin verhaal wordt uitgelegd en video scribe filmpjes van de 8 verschillende instrumenten. Klik hier om daar naartoe te gaan>>

Hier een video waarbij Richard de Hoop uitlegt hoe je een teamprofiel kunt opstellen.

4. Jouw talent online verder ontwikkelen. Speciaal voor de echte doorzetters hebben wij het e-learning platform www.teamtalenttraining ontwikkeld. Klik hier, als je durft>>


  • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

    Neem contact op