Contact
En welk instrument bespeel jij?

Je wilt nog meer werk maken van teamtalent en team ontwikkeling? Dan bieden wij jullie het 1-2-3 concept!

1. de presentatie (kick-off)

Tijdens een wervelende muzikale presentatie of workshop vergelijken we een afdeling of team binnen een organisatie met een orkest waarbij iedere medewerker net als ieder instrument een eigen karakter, klank en timbre heeft.

2. het boek (follow-up)

In het boek: "Topteams zijn toekomstmakers" lees je hoe je topteams creëert, door talent te zien en strategisch in te zetten. Het start met de ontwikkeling van het individu, van beginner naar virtuoos, om vervolgens de sprong van virtuoos naar teamvirtuoos te maken. Want juist deze teamvirtuozen vormen samen de perfect op elkaar afgestemde topteams, die de uitdagingen waarvoor zij staan aankunnen. 

Ontdek hoe jouw team zich tot een virtuoos team ontwikkelt, met ‘jamming’ als nieuwe samenwerkingsvorm. Het 4C-model (Compare, Connect, Commit, Cooperate) geeft jullie een handvat om te gaan jammen. Zo zorg je ervoor dat jouw organisatie aan sociale innovatiekracht wint, om in de toekomst ongelooflijk goed te kunnen blijven presteren.

                                                              

3. het e-learning platform (follow-through)

Het unieke e-learning platform op deze site biedt de mogelijkheid aan teams en individuele teamtalenten om zich online tot het niveau van virtuositeit te ontwikkelen.

                                                     


  • Geïnteresseerd in een presentatie of workshop vol entert®ainment?

    Neem contact op